tisdag 21 september 2010

Potatisallad

600 gram kokt potatis
2 st skivade äpplen
2 msk vitvinsvinäger
4 msk olivolj
1 st vitlöksklyft
1 msk fransk senap
salt och peppar
3 msk finhackad bladpersilja
3 msk hackad gräslök
2 msk kapris

Tillagning
4 port

1. Koka potatisen och låt den svalna. Dela den i större bitar.

2. Blanda samman dressingen. Slå dressingen över potatisen och rör om mycket försiktigt så potatisen inte trasas sönder. Tillsätt örter och kapris och äppelbitarna.

3. Ställ potatissalladen kallt någon halvtimme före servering.
Tillagning

1. Koka potatisen och låt den svalna. Dela den i större bitar.

2. Blanda samman dressingen. Slå dressingen över potatisen och rör om mycket försiktigt så potatisen inte trasas sönder. Tillsätt örter och kapris och äppelbitarna.

3. Ställ potatissalladen kallt någon halvtimme före servering.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar