4 port
4 msk olja
2 hackade vitlöksklyftor
1 hackad röd chili
0,5 purjolök
500 gram urbenade kycklinglår
3 dl pecannötter
2 röda paprikor
2 burkar bambuskott à 225 gram
1 dl ostronsås
2 msk fisksås
2 dl kycklingbuljong
1 tsk maizena utrört i 1 dl vatten
Rensa och skiva purjolöken lite snett. Fräs nötterna i oljan någon minut i en kastrull eller wok. Tillsätt vitlök, chili, purjolök samt kycklinglår. Fräs i cirka fem minuter. Tillsätt bambuskotten samt ostornsås, fisksås, buljong samt maizena.
Servera med thairis och lite hackad persilja.
onsdag 19 maj 2010
Kyckling med pecannötter och grönsaker
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar